Marknad & Kommunikation

Menigo söker för ett vikariat en Kampanjprojektledare som älskar mat

Tjänsten är ett vikariat under 1 år med start 15 februari 2019. Placering i Stockholm - Globen

Du blir en del av team Marknadsplatser - ett team på sex personer - inom Marknad- & Kommunikationsavdelningen på Menigo. Vår vision är att skapa det bästa kampanjerbjudandet som driver och utvecklar affären med våra kunder.  

Tillsammans med ett tvärfunktionellt team kommer du att ha ett helhetsansvar för innehåll och kampanjer mot privatmarknaden. I dagsläget är den största delen av rollen främst att projektleda och administrera vår kampanjtidning Saluhallen & Delimeny, som riktar sig till våra privata restaurangkunder.

 

Din roll

Vi söker dig som vill vara en del av en dynamisk bransch och där din uppgift är att säkerställa framtagande och framgång för våra kampanjer på ett effektivt och kvalitativt sätt i enighet med deadlines. Du har tät kontakt med våra leverantörer som annonserar i vår kampanjtidning. Du har även har ett nära samarbete med kategoriavdelning och säljavdelning när det gäller sortiment och prissättning. Du bidrar till försäljningsutvecklingen av varorna som finns med i kampanjtidningen samt följer upp kampanjerna.

 

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och du har gärna utbildning inom marknad, försäljning och/eller kommunikation. Du har lätt för att utrycka dig i tal och skrift och du är både noggrann och detaljorienterad då tjänsten innebär administration.  Goda kunskaper i Excel är ett krav för tjänsten. 

Vi söker dig som är strukturerad, stresstålig och självgående. Du behöver kunna prioritera och du utmanas av deadlines. Då tjänsten innebär ett nära samarbete med såväl kollegorna inom Marknad- och Kommunikationsavdelningen som andra funktioner internt , våra leverantörer samt reklambyrå/produktionsbyrå ställer det höga krav på egen drivkraft i kombination med lyhördhet och god kommunikativ förmåga. God samarbetsförmåga och prestigelöshet är även viktiga egenskaper för att lyckas i tjänsten.

Uppdraget är ett vikariat med start omgående och förväntas pågå minst ett år med placering i Stockholm – Globen. 

 

Vi erbjuder

På Menigo får du möjligheten att växa i din roll och i vår verksamhet - allt för att vi ska vara den självklara helhetsaktören inom mat och dryck på marknaden. Våra kundrelationer, dina förutsättningar och din potential är fokus för oss. Med engagemang, nytänkande, involverande samt tydligt ledarskap arbetar vi mot högt uppsatta mål genom att utveckla affären i samarbete med våra kunder.

På Menigo är vi övertygade om att ett gemensamt förhållnings- och synsätt ökar vår tydlighet och attraktionskraft både mot kunder, medarbetare och leverantörer. Våra värderingar ska vägleda våra medarbetare oavsett var i organisationen man jobbar: Teamwork, Inclusiveness, Excellence, Integrity och Responsibility.

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 15/2-2019
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/130
Kontakt
  • Eva Wermelin, 073-765 0705
Facklig företrädare
  • Anna Tonelli, Unionen, 08-722 12 27
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-06

Tillbaka till lediga jobb